Skip to content

HR medewerker

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandPersoneelszaken

Functieomschrijving

HR Medewerker bij Opleidingscentrum Westpoort

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de richting van HR? Solliciteer dan snel, want wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR Medewerker die ons team komt versterken.

Als HR Medewerker bij Opleidingscentrum Westpoort ben je verantwoordelijk voor de personeelszaken. Je zorgt ervoor dat alle HR-gerelateerde processen soepel verlopen en draagt bij aan een positieve werkomgeving voor onze medewerkers.:

Wat ga je doen als HR Medewerker bij Opleidingscentrum Westpoort?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met HR-gerelateerde vragen;
  • Je ondersteunt bij het werven en selecteren van nieuwe medewerkers;
  • Je verzorgt de administratieve afhandeling van in- en uitdiensttredingen;
  • Je bewaakt de personeelsdossiers en zorgt voor een correcte archivering;
  • Je draagt bij aan het opstellen en uitvoeren van HR-beleid;
  • Je bent betrokken bij diverse HR-projecten en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven HR Medewerker met een hands-on mentaliteit. Je hebt een al wat ervaring opgedaan op het gebied van HR, je bent communicatief sterk, klantgericht en hebt oog voor detail. Daarnaast ben je proactief, flexibel en kun je goed samenwerken in een team.

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden we marktconforme voorwaarden als salaris, vakantiedagen en tijden. Daarnaast kom je te werken in een informeel team waar ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Bij Westpoort ben je regisseur van je eigen loopbaan (en in de rol van HR medewerker ook een beetje regisseur van de andere medewerkers natuurlijk!) en als je iets wilt kijken we samen naar de oplossing, denk hierbij aan cursussen, functies of andere zaken.

Opleidingscentrum Westpoort is een opleidingscentrum voor veiligheid en mobiliteitstrainingen en we zijn gevestigd door heel Nederland. Het hoofdkantoor zit in Amsterdam, en dat is ook de standplaats voor de functie van HR medewerker. Ben je enthousiast geworden van de vacature of denk je nu bij jezelf: "deze vacature had ik zelf veel beter gemaakt!" solliciteer dan snel! Wie weet maak jij de volgende vacature voor opleidingscentrum Westpoort! Zo geleerd. Zo gedaan.

Vereisten

Ervaring met personeelszaken

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Woonachtig in de buurt van Amsterdam

Goede computervaardigheden


of