Skip to content

ZZP Trainer Asbest- en/of Veiligheidscursussen

Nederland, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Sneek, Waddinxveen, MeppelScholing en certificering

Functieomschrijving

Draag jij bij aan een veiliger Nederland door onze cursisten te helpen in het veiliger uitvoeren van hun werkzaamheden? Door de grote vraag naar ons cursusaanbod, zijn we momenteel op zoek naar meerdere ZZP Docenten. Als docent bij Westpoort geef je verschillende cursussen, waarbij we onder andere zoeken naar een ZZP Docent Asbestcursussen en een ZZP Docent Veiligheidscursussen. Heb jij echter een andere specialisme dat met ons cursus aanbod overeenkomt of wil je als vast docent op een vestiging aan de slag. Schroom dan niet om ook te solliciteren. 


Als docent bij Westpoort begeleid je zowel het theoretische kader van de cursus als het praktijkgedeelte, waarbij we gaan oefenen in onze eigen praktijkruimtes. Afhankelijk van jouw voorkeur (en locatie) kun je werkzaam zijn op één of meerdere vestigingen: Amsterdam, Den Bosch, Sneek, Waddinxveen of Meppel.


ZZP docent Asbestcursussen
Als docent asbest geef je verschillende cursussen die te maken hebben met asbest. Tijdens de praktijkgerichte cursussen deel je je kennis en geef je praktische tips voor de cursisten waar zij in hun dagelijkse werk mee te maken kunnen krijgen. De meeste cursussen bestaan uit een theoretisch en een praktisch deel waarbij we oefenen in onze eigen praktijk ruimtes. De orde en netheid in de theorie- en praktijkruimtes hoort ook bij de taken van de docent. Daarnaast vragen we je geregeld om feedback over het les- en cursusmateriaal zodat het altijd up-to-date blijft en voldoende raakvlakken blijft houden met de dagelijkse praktijk van onze cursisten.


ZZP docent Veiligheidscursussen

Als docent veiligheidstrainingen geef je verschillende cursussen op het gebied van veiligheid. Dat kan zijn het veilig werken met de heftruck, hoogwerker of bijvoorbeeld de VCA cursus. De lessen zijn zo praktijk mogelijk gericht, al weten wij als geen ander dat de theorie taaie stof kan zijn. Daarom is het belangrijk dat de stof zo luchtig mogelijk wordt overgebracht en de cursisten een leuke dag hebben. Praktijk ervaring binnen de vakgebieden is zeker een pre, omdat er dan levendige voorbeelden en goede interacties met de cursisten ontstaan, iets wat de kwaliteit van de les bevorderd als je het ons vraagt! Maar heb je andere ervaringen, willen we kijken wat we samen kunnen bereiken.


Dit ga je doen

  • Lesgeven, op een leuke manier je kennis over dragen
  • Feedback geven op het lesmateriaal, niet alleen schoppen maar samen het lesmateriaal verbeteren


Vereisten

Dit moet je kunnen

  • Kunnen spreken en jezelf presenteren voor een groep
  • Niet bang om zijn kritische vragen te beantwoorden voor een groep
  • Ervaring binnen we werkgebieden waarin je cursus geeft (praktijkervaring)
  • Commerciële instelling, hoe tevredener de klant hoe beter het is


Westpoort als werkgever

Wil jij werken voor een organisatie die nooit stil zit? Wij zijn continu aan het groeien en dat geeft natuurlijk een dagelijkse boost voor de productiviteit op de werkvloer. Maar, wij vinden dat we samen moeten groeien, daarom zijn wij ook gefocust op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt speelruimte voor je ideeën en eerlijke kansen om je verantwoordelijkheden in te richten en uit te breiden. Hier krijg je natuurlijk een marktconform salaris voor. Onze bedrijfscultuur heeft een levendig karakter waar flexibiliteit, betrokkenheid, directheid, begrip en plezier centraal staan. 


Kom je uit een ander vakgebied en wil je graag een nieuwe stap zetten in je carrière? Laten we samen kijken hoe we dat het beste kunnen vormgeven.of

Opleidingscentrum Westpoort