Overslaan naar content

ZZP Trainer Veiligheidscursussen buitenlandse talen

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
 • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
 • Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
 • Drachten, Friesland, Nederland
 • Meppel, Drenthe, Nederland
 • Waddinxveen, Zuid-Holland, Nederland
+5 meer
Frontoffice

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar docenten die les kunnen geven in de talen Oekraïens, Hongaars, Slowaaks, Engels, Spaans, Portugees, Bulgaars of Roemeens. Draag jij bij aan een veiliger Nederland door onze cursisten te helpen in het veiliger uitvoeren van hun werkzaamheden? Door de grote vraag naar ons cursusaanbod, zijn we momenteel op zoek naar meerdere ZZP Docenten. Heb jij echter een andere specialisme dat met ons cursus aanbod overeenkomt of wil je als vast docent op een vestiging aan de slag. Schroom dan niet om ook te solliciteren.


Als docent bij Westpoort begeleid je zowel het theoretische kader van de cursus als het praktijkgedeelte, waarbij we gaan oefenen in onze eigen praktijkruimtes. Afhankelijk van jouw voorkeur (en locatie) kun je werkzaam zijn op één of meerdere vestigingen: Amsterdam, Den Bosch, Apeldoorn, Waddinxveen of Meppel.


ZZP docent Veiligheidscursussen

Als docent veiligheidstrainingen geef je verschillende cursussen op het gebied van veiligheid. Dat kan zijn het veilig werken met de heftruck, VCA cursus of bijvoorbeeld de BHV cursus. De lessen zijn zo praktijk mogelijk gericht, al weten wij als geen ander dat de theorie taaie stof kan zijn. Daarom is het belangrijk dat de stof zo luchtig mogelijk wordt overgebracht en de cursisten een leuke dag hebben. Praktijk ervaring binnen de vakgebieden is zeker een pre, omdat er dan levendige voorbeelden en goede interacties met de cursisten ontstaan, iets wat de kwaliteit van de les bevorderd als je het ons vraagt! Maar heb je andere ervaringen, willen we kijken wat we samen kunnen bereiken.


Dit ga je doen

 • Lesgeven, op een leuke manier je kennis over dragen
 • Feedback geven op het lesmateriaal, niet alleen schoppen maar samen het lesmateriaal verbeteren

Vereisten

Dit moet je kunnen

 • Kunnen spreken en jezelf presenteren voor een groep
 • Niet bang zijn om kritische vragen te beantwoorden voor een groep
 • Ervaring binnen werkgebieden waarin je cursus geeft (praktijkervaring)
 • Commerciële instelling, hoe tevredener de klant hoe beter het is


Westpoort als werkgever

Wil jij werken voor een organisatie die nooit stil zit? Wij zijn continu aan het groeien en dat geeft natuurlijk een dagelijkse boost voor de productiviteit op de werkvloer. Maar, wij vinden dat we samen moeten groeien, daarom zijn wij ook gefocust op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt speelruimte voor je ideeën en eerlijke kansen om je verantwoordelijkheden in te richten en uit te breiden. Hier krijg je natuurlijk een marktconform salaris voor. Onze bedrijfscultuur heeft een levendig karakter waar flexibiliteit, betrokkenheid, directheid, begrip en plezier centraal staan.

of