Overslaan naar content

Stage lopen

Op zoek naar een stage waar je écht het verchil kunt maken? Ter verbetering van onze dienstverlening zijn we doorlopend op zoek naar ambitieuze stagiares!

Stage lopen bij Westpoort

Zoek jij een leuke en uitdagende stageplek? Wij hebben vele stage mogelijkheden! Laat ons weten voor welke richting jij een stage wilt volgen en dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Bij ons krijg je de vrijheid om écht het verschil te maken, zodat je waardevolle ervaringen op doet waar je de rest van je carriere nog profijt van hebt!

Veel van onze stages zijn op ons hoofdkantoor in Amsterdam, maar ook op onze vestigingen in Den Bosch en Waddinxveen!

Financiële stage

Help jij ons om onze financiële afdeling nog efficiënter te maken? Of wil je zien hoe het er 'in het echt' aan toe gaat? Onze financiële afdeling nodigt je graag uit om eens te kijken naar een passende stageplek.

Marketing stage

Volg je een opleiding richting marketing of heb je interesse in design? Onze marketingafdeling staat te springen om nieuw talent dat ons helpt in (het design van) onze commerciële uitingen.

Stage bij Personeelszaken

Draag jij met jouw stage bij aan het verbeteren van ons HR beleid en de afdeling personeelszaken? We zijn benieuwd naar jouw kennis en ideeën om hier het verschil te komen maken.

Stage lopen bij Frontoffice

Volg jij een opleiding in de richting office management, facilitaire dienstverlening of bijvoorbeeld receptionist(e)? We komen graag met je in contact om jouw stage samen vorm te geven.

Bellen over een stageplek

Meer weten over stage lopen bij Westpoort? Neem direct contact met ons op: 020 215 3082

Interesse? Mail ons!

Stuur ons een mail met meer informatie over jezelf en je gewenste stageplek naar solliciteren@westpoort.nl